Laser-graveren

Bel ons voor vragen

0348 - 447 112

Services

We kunnen diverse materialen graveren, laat ons u helpen!

Een laser kan gebruikt worden voor een enorme verscheidenheid aan materialen. Hieronder een overzicht van materialen die wij verwerken.

Sommige materialen  kunnen naast graveren ook worden gesneden in allerlei vormen. Dit hangt van de hardheid en de dikte af. Neem contact met ons op voor jouw wens. 

Onze machine is geschikt voor maten tot 30×50 cm en een hoogte van 14 cm. Ronde producten zoals glazen kunnen tot een maximale diameter van 65 mm.

Bestanden kunnen digitaal worden aangeleverd via de mail. Wanneer de bestanden groter zijn dan 10 MB, geeft dit wel eens problemen. U kunt ze in dat geval ook via www.wetransfer.com versturen. U vult hier ons mailadres (info@abcservice.nl) en uw eigen e-mailadres in en voegt de bestanden eenvoudig toe. 

Voor afbeeldingen kunt u ons verschillende bestandsformaten aanleveren. Wij kunnen overweg met .jpg .bmp .gif .pdf, word-documenten en meer. Wij controleren altijd uw bestand en wanneer wij constateren dat de kwaliteit onvoldoende is, overleggen wij met u wat de mogelijkheden zijn. 

Schermafbeelding 2020-04-06 om 11.55.25
IMG_20200331_131333

Kunststof (Plexiglas, Acryl, Trespa)

Kunststof is een verzamelnaam. Er bestaan vele soorten kunststoffen. Wanneer er PVC in het materiaal zit, kunnen wij het niet verwerken, aangezien hier zeer gevaarlijke gassen bij vrijkomen. Plexiglas kan daarentegen perfect worden bewerkt. Dit kan bijvoorbeel gebruikt worden om sport trofeeën te maken. Bekijk onze voorbeelden >

IMG_20200331_131606

Hout (o.a. MDF, tripex)

Hout laat zich uitstekend bewerken door de laser. Afhankelijk van de dikte kunnen we het ook snijden in allerlei vormen. Graveren op hout geeft een zeer mooi warm effect. Diverse gebruiksvoorwerpen kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van een tekst, logo of een foto. Hierdoor zijn er leuke gepersonaliseerde kado’s mogelijk die de ontvanger zeker zal waarderen. Bekijk onze voorbeelden >

IMG_20200331_131844

Metaal (RVS, geanodiseerd)

Metaal kunnen wij in veel gevallen voorzien van een markering. Dit houdt in dat het materiaal vooraf wordt bewerkt met een coating, waarna we met de laser tekst of een afbeelding graveren. De coating wordt daarna afgespeeld, waarna er een zwarte afbeelding over blijft. Bekijk onze voorbeelden >

IMG_20200331_132108

Glas

Glas is zeer goed te laseren. U kent het oude glas graveren ongetwijfeld waarbij met een klein slijpsteentje handmatig in het glas wordt geslepen. De laser kan door zijn kracht minuscule puntjes aanbrengen in het glaswerk. Er kunnen dus zeer gedetaillerde afbeeldingen en/of teksten worden aangebracht. Bekijk onze voorbeelden >

Foam

Dure voorwerpen zoals bijvoorbeeld telefoons en gereedschappen kunnen wij in een kwalitatief zeer hoogwaardige koffer verpakken met op maat gesneden foam. De koffers zijn hufterproof, water- en luchtdicht en voldoen aan zeer hoge normen. Er zijn vele maten leverbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij deze koffers voorzien van een foam inlay op maat. 

Staat uw materiaal hierboven niet bij?

Dan kunt u altijd even contact opnemen met ons voor de mogelijkheden. We hebben onder andere ook mogelijkheden met kurk, karton, papier, leer en textiel.