Over ons

Bel ons voor vragen

0348-447 112

Een impressie van ons werk

De naam ABC-service staat voor Adressen Beheer en Computerservice.

Onze ‘roots’ liggen in de grafische industrie. Van oudsher hebben we als specialiteit het bewerken en verwerken van adressenbestanden ten behoeve van het verzenden van mailing en tijdschriften.   

De naam van het bedrijf is hierop gebaseerd. ABC-service staat voor Adressen Beheer en Computerservice. De insteek is altijd geweest, en nog steeds, om vooral ook veel extra ‘service’ te verlenen aan de opdrachtgevers.


Door onze kennis en contacten in de grafische wereld, kwam hierbij al snel uitbreiding met het verzorgen van drukwerk. Dit loopt uiteen van visitekaartjes, briefpapier en flyers tot verenigingsbladen en nieuwsbrieven.

Sinds 2014 beschikken we over een CO2 laser waarmee we kunnen graveren en snijden in diverse materialen. Op deze afdeling maken we vooral houten en kunststof producten, maar we graveren ook in glas en markeren metalen items.

Met name op deze afdeling is de laatste jaren een flinke groei ontstaan in mogelijkheden om onze klanten te helpen bij hun creatieve ideeën.

 

De huidige opdrachten liggen vooral bij het graveerwerk, echter 'service' staat bij ons nog altijd bovenaan de lijst. Wij doen graag iets extra's voor onze klanten en proberen hun zo veel mogelijk te 'ontzorgen'.